آشنایی با چراغ خطی

خرید چراغ خطی ، مشخصات فنی و دریافت کاتالوگ

آشنایی با چراغ خطی

از آنجایی‌ که نورپردازی نقش مهمی در زیبا دیده شدن محیط دارد، توجه به آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از گذشته تا به امروز، همیشه مورد توجه معماران بوده است. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی چراغ‌های مختلفی تولید شده که قابلیت استفاده در بخش‌های مختلف ساختمان را دارند که باعث به وجود آمدن مناظری زیبا در سازه‌ها می‌شوند. یکی از این تجهیزات که بسیار هم در بین معماران محبوب است ؛ «چراغ خطی» یا اصطلاحا «نور خطی» می باشد که در انواع متفاوت توکار ، روکار و  آویز قابل سفارش هستند

مزایای چراغ خطی

چراغ خطی سیستم روشنایی مدرنی است که به لحاظ کارکرد نسبت به سیستم های روشنایی قدیمی از شار نوری بیشتر ، طول عمر بالاتر ، مصرف انرژی کمتر و ارائه نور یکنواخت تر به محیط  برخوردار هستند. نکته ی مهمی که باعث شده این چراغ ها بسیار مورد توجه قرار گیرند این است که علاوه بر تأمین روشنایی محیط ، بر زیبایی های المان های معماری نیز تاثیر گذارند. به همین خاطر با استقبال زیاد معماران و طراحان داخلی رو به رو شده اند.

در ادامه به تفکیک برای شما عزیزان مشخص شده اند و با کلیک روی هر دسته بندی به راحتی می توانید چراغ مدنظرتان را انتخاب کنید و اگر هرکدام را در جای درست خود استفاده کنید ؛ می توانید بهترین نتیجه را در طراحی داخلی خود بگیرید و فضای دکوراسیونتان را بیش از پیش زیباتر کنید. اگر نیاز به مشاوره در این زمینه دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

نمونه‌های اجرایی چراغ خطی

ویدئو چراغ خطی

پروژه‌های روشنایی

چراغ خطی

جدیدترین محصولات چراغ خطی

انواع نور خطی

چراغ های خطی در مدل های مختلفی قابل استفاده هستند از جمله : توکار، روکار، آویز ، چراغ  خطی دفنی  و … این چراغ می توانند به عنوان راهکار روشنایی در فضاهای مختلف استفاده شوند. تنوع مدل های این چراغ باعث می شوند تا ایده های متفاوتی با آن ها قابل اجرا باشند. همین موضوع این چراغ ها را به سرعت بین معماران، کارفرمایان و طراحان نور محبوب کرده است. در ادامه به بررسی انواع نور خطی پرداخته ایم...

چراغ خطی توکار

چراغ خطی توکار در انواع مختلفی تولید شده و علاوه بر اینکه می‌توان آن‌ها را در اندازه و شکل‌های متنوعی تهیه کرد از لحاظ نحوه ی نصب نیز به دو دسته توکار لبه‌دار و بدون لبه تقسیم می شوند. هرکدام از انواع آن دارای ویژگی‌های مختلفی بوده و برای نصب آن‌ها باید از روش‌های متفاوتی استفاده کرد. در ادامه به ‌صورت جامع، این مسئله را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

توکار لبه دار

توکار لبه‌دار به دلیل اینکه در ساخت آن‌ها از پروفیل اکسترود شده استفاده می‌شود، کیفیتی عالی دارند. ساختار آن‌ها به‌گونه‌ای است که دارای لبه‌هایی بوده و به هنگام نصب، لبه‌ها در داخل دیوار و یا سقف قرار می‌گیرند. این محصولات با عرض‌های مختلفی تولید شده و در بازار به نام توکار فریم دار نیز معروفند. این محصولات به ‌راحتی در سقف و دیوارها نصب شده و با استفاده از آن‌ها می‌توان انواع طیف رنگی را در نورپردازی ها ایجاد نمود.

توکار بدون لبه

توکار بدون لبه برخلاف لبه‌دار، بعد از نصب دیده نمی شود و فقط می‌توان نورپردازی آن‌ها را مشاهده کرد. امروزه به دلیل جذابیت‌های بصری فوق‌العاده این محصولات، از نوع بدون لبه یا بدون فریم آن ، استقبال بیشتری می‌شود. با خرید و نصب نور خطی توکار بدون فریم می‌توان نورپردازی محیط را با المان‌های معماری، هماهنگ کرده و جلوه‌ای ویژه در مکان‌های مختلف ایجاد کرد. با استفاده از این محصولات در سقف گچی و کنافی می‌توان جلوه‌ای مدرن و زیبا در ساختمان به وجود آورد.

چراغ خطی توکار

این مدل ؛ چراغ مدرن و زیبایی است که تقریبا در اکثر فضاها قابل استفاده می باشد. فضای مسکونی را تصور کنید که با نصب یک نور خطی روکار یا آویز چه مقدار به مدرن شدن فضا کمک می کند.

نور خطی روکار آسان نصب شده و نیاز به کارهای زیرساختی را کاهش داده و با توجه‌ به اینکه فضای بصری کمتری را اشغال می‌کند، می‌تواند اتاق را بزرگ‌تر نشان دهد.

هدف از نورپردازی روکار فقط افزایش دید و عملکرد بهتر نیست بلکه القای زیبایی و جذابیت به دکوراسیون داخلی است. برای مثال، در بالای میز اتاق کنفرانس می‌توانید یک نور خطی روکار را نصب کنید تا همه افرادی که دور میز نشسته‌اند، بدون حواس‌پرتی و داشتن تمرکز بالا بتوانند امور کاری خود را انجام دهند.

چراغ خطی آویز

چراغ خطی آویز در واقع همان لوستر است ولی با شمایل مدرن تر ؛ امروزه این چراغ ها با ظاهری ساده و شیک در بین معماران و هم چنین عموم مردم بسیار محبوب شده است بنابراین اگر به دنبال چراغی مناسب برای نورپردازی محیط اطرافتان هستید که همه را تحت تاثیر قرار دهد، بهترین گزینه استفاده از نور خطی آویز است.

این چراغ ها بسته به خلاقیت معمار و طراح نور در طرح های متفاوتی قابل تولید و اجرا است و می توان در اشکال هندسی متفاوتی طراحی کرد مثلا به صورت منحنی ، خطوط منحنی ناهموار ، مستطیل ، مربع خطی ، رینگ و ... که با استفاده از این طراحی های های خلاقانه جلوه بصری خاصی به فضایی که در آن نصب شده‌اند، می‌بخشند.

 برای نصب نور خطی آویز نیازی به ایجاد برش در سقف نیست و به راحتی نصب می‌شوند. نکته ی مهمی که در هنگام خرید باید به آن توجه داشته باشید فاصله سقف تا کف فضای مدنظرتان است و در صورتی که ارتفاع سقف کم باشد به هیچ عنوان از هیچ نوع چراغ آویزی استفاده نکنید چرا که فضا کوچکتر به نظر می آید.

این چراغ ها در بین عموم بسیار محبوب بوده و به حدی کاربردی است که در فضاهای زیادی می توان از آن ها استفاده کرد از جمله : رستوران‌ها، کافه‌ها، قسمت لابی هتل‌ها، ساختمان‌های اداری و بر روی میز کنفرانس که باعث زیباتر دیده شدن فضا می شود ، فروشگاه های زنجیره ای ، مراکز تجاری و فرهنگی. همچنین در ساختمان‌های مسکونی نیز از این چراغ‌ها برای آشپزخانه، بالای جزیره یا کانتر، اتاق‌خواب، راهروهای ورودی و سالن‌هایی که سقف بلندی دارند می‌توان استفاده کرد.

پروژه های چراغ خطی نورا

یکی از بخش های مهم ساخت و ساز طراحی نورپردازی و اجرای آن است. اگر در طراحی داخلی ؛ نورپردازی مناسبی انجام نگیرد ؛ عملا زحمات طراحان داخلی بی نتیجه می ماند و حتی باعث کاهش سلامت چشم و ذهن خواهد شد. طراحی دکوراسیون داخلی ترکیبی از المان های مختلف مانند رنگ ، نور ، نوع سقف ، پوشش روی دیوار و ... است و همه ی این عناصر باید طوری کنار یکدیگر قرار گیرند که هماهنگی و تناسب بین محیط برقرار شود و یک دکوراسیون داخلی بی نظیر را شکل دهند. اگر فضای شما نورپردازی درستی نداشته باشد حتی اگر بهترین و گران ترین وسائل دنیا را در اختیار داشته باشید باز هم به چشم نمی آید. همیشه به یاد داشته باشید هیچ چیز به اندازه ی نورپردازی اشتباه نمی تواند به طراحی شما لطمه بزند و حس ناراحتی در فضا را ایجاد کند. انتخاب صحیح نور و مهم تر از آن به کارگیری آن نور در جای مناسب باعث درخشندگی دکوراسیون داخلی می شود. نورا لایتینگ افتخار همکاری با پروژه های بزرگی اعم از طراحی نور ، تامین و اجرای نورپردازی در کارنامه خود دارد. عکس های زیر دو نمونه از پروژه های نورپردازی  می باشد که در آن به زیبایی از نور خطی استفاده شده است.

پروژه نورپردازی زر ماکارون

چراغ خطی روکار و آویز

کلیک کنید

پروژه چراغ خطی  زر ماکارون

چراغ های استفاده شده در پروژه : چراغ خطی روکار دارلینگ

پروژه نورپردازی بیمه رازی

چراغ خطی توکار

کلیک کنید

پروژه چراغ خطی  برج بیمه رازی

 چراغ های استفاده شده در پروژه : چراغ سقفی آرگان ، چراغ خطی توکار کانتینیوم ، چراغ خطی روکار دارلینگ

راهنمای خرید چراغ خطی

تیم ما  برای هر سلیقه و معیاری چراغ خطی تولید می کند . نور خطی از یک سانت تا 10 سانت در مجموعه نورا قابل تولید و ارائه است. لذا باید توجه داشته باشیم پیش از خرید و ثبت سفارش و شروع عملیات اجرایی ؛ در مرحله‌ی طراحی اطلاعات فنی چراغ مدنظر و نقشه ی اجرایی را که شامل ابعاد دقیق است به مهندسان نورا ارسال شود تا بهترین راهنمایی را داشته باشند و براساس آن مراحل طراحی سپس اجرایی را پیش ببریم. جهت دریافت مشاوره نورپردازی پیشنهاد می کنیم فرم زیر را پر کرده و با مشاوران نورا در ارتباط باشید

دریافت کاتالوگ ، اطلاعات فنی
و مشاوره رایگان چراغ خطی

مقالات چراغ خطی

چراغ‌های خطی یک گزینه کاربردی و جذاب برای نورپردازی ساختمان‌ها و فضاهای مختلف به شمار می‌روند. این چراغ‌ها از عرض 1 سانت تا 10 سانت در نورا موجود هستند و میتوان به صورت سفارشی ساز با طول ها و عرض های دلخواه سفارش داد. در ادامه مقالاتی درباره چراغ خطی آورده شده است که پشنهاد می کنیم به مطالعه آنها بپردازید 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و آشنایی با نور خطی به اینستاگرام نورا سر بزنید