خرید چراغ مگنت ، مشخصات فنی و دریافت کاتالوگ

چراغ مگنت چیست؟

چراغ های مگنت یا مغناطیسی این روزها بسیار پرطرفدار شده اند و در بازار از محبوبیت خاصی برخوردارند. این تکنولوژی جدید اغلب در دیزاین ها و فضاهای داخلی ساختمان به کار می روند. اما به نظر شما دلیل محبوب شدن چراغ های مگنت چیست؟

ابتدا بهتر است ببینیم چراغ های مگنت چگونه کار می کنند؟ سیستم روشنایی جدیدی از چراغ های ال ای دی که با تکنولوژی مگنت (مغناطیسی) به شکل های توکار و روکار تولید و طراحی می شوند و علاوه بر روشنایی بسیار به زیباتر شدن فضا کمک می کنند.

در این روش ؛ اتصال چراغ ها بدون سیم کشی و به کمک ریل های مغناطیسی(مگنتی) انجام می شود. در واقع مسیر این ریل دارای هادی های الکتریکی است که به کمک آن؛ چراغ های نصب شده داخل ریل روشن می شوند.

در ظاهر این چراغ ها فرقی با حالت بدون مغناطیس آن ندارند و هر چهار نوع آن به وسیله نیروی مغناطیسی درون ریل قرار گرفته و روشن می شوند و در انواع متفاوتی قابل ارائه می باشند از جمله : خطی ، ریلی ، لیزر بلید ، آویز

البته محدودیتی در انتخاب چراغ ها وجود ندارد، چرا که با استفاده از ریل های مغناطیسی می توانید به راحتی چراغ های بیشتری را به سیستم روشنایی اضافه کرده و نورپردازی بهتری داشته باشید. 

پروژه های چراغ مگنت نورا

مهندسی روشنایی نورا همیشه در تلاش برای ارائه بهترین مشاوره نورپردازی ، زیباترین طراحی نور و تولید و اجرای با کیفیت بوده است و پروژه های نورپردازی انجام شده توسط نورا لایتینگ گواه این جملات است. تیم نورا در بسیاری از پروژه های اداری ، تجاری ، مسکونی و... با بسیاری از معماران خلاق کشور افتخار همکاری داشته است که تصاویر زیر دو نمونه از پروژه های نورپردازی نورا لایتینگ می باشد که در آن به زیبایی از چراغ مگنت استفاده شده است.

چراغ مگنت -پروژه نورپردازی کاشی تبریز-طراحی نور فضای اداری

چراغ مگنت مگسمارت

پروژه  کاشی تبریز

چراغ های استفاده شده در پروژه : چراغ مگسمارت

چراغ مگنت - روشنایی فضای داخلی- نورا لایتینگ پروژه برج ساحلی پیام

چراغ مگنت مگسنس

پروژه برج ساحلی پیام 

چراغ های استفاده شده در پروژه : چراغ مگسنس

دریافت کاتالوگ ، اطلاعات فنی
و مشاوره رایگان چراغ مگنت

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و آشنایی با نور خطی به اینستاگرام نورا سر بزنید